Дублиращият отбор на Ботев II завърши 2:2 в гостуването си на Гигант (Съединение) в мач от 32 кръг на Югоизточната Трета лига. В много оспорван и драматичен двубой „канарчетата“ се нуждаеха от гол в самия край, за да вземат точката от един от лидерите в дивизията.

Срещата започна по мечтан начин за момчетата на Илиян Гаров. Още в 3‘ Емил Найденов с глава откри в полза на Ботев II.

20‘ след началото обаче домакините от Съединение успяха да възстановят равенството. Точен се оказа Красимир Здравков.

До почивката Гигант успя да стигне и до обрат. В самия край на първото полувреме Аурел Мусай вкара от пряк свободен удар и домакините поведоха с 2:1.

banner

Втората част продължи по същия динамичен и вълнуващ начин, като положения не липсваха и пред двете врати. Истинската развръзка обаче дойде в 90‘, когато Даниел Коков успя да реализира за крайното 2:2.В класирането Ботев II продължава да заема 8-о място, като вече има 48 точки в актива си. В следващия кръг „канарчетата“ приемат Асеновец на 2 май от 18:00 ч. на футболен комплекс „Никола Щерев – Старика“.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space