Треньорът на Ботев Душан Керкез бе много ядосан след загубата от Славия.

„Аз поемам цялата вина. Имаше много приказки след победата над ЦСКА. Ние обаче какво сме направили, просто сме победили в първия мач. Да не сме взели Купата. Нека да кажа, че като сме завършили на 7- мо място не означава, че сме спечелили 7- мото място. Днес загубихме, направихме непростими пропуски.

Казах след мача с Крумовград, че съблекалнята е важна и трябва да се пази. Какво става? Само аз я пазя, а това е много трудно.

Не искам повече да говоря за моя договор. Само искам да кажа, че нищо не зависи от мача с ЦСКА. Да, аз искам да остана, но и да не остана пак ще си намеря работа. Разбрах, че в края на май ще говорим за нов договор. Все пак и аз трябва да си кажа мнението, да кажа какво мисля.

banner

Да, Ботев е голям отбор, но не е най- добрият отбор в момента. Това трудно се изгражда. Иска се време.

Знам, че футболистите ще дадат всичко от себе си в сряда. Това е една война. Очаквам и сериозна подкрепа от феновете. ЦСКА играят по различен начин от мача, в който ги бихме. Имат и широк състав. Аз вярвам на тези момчета в съблекалнята. Вярвам и на българските съдии. Вярвам, че БФС ще изпратят съдия, който има и европейски опит за този емоционален мач“, заяви Керкез.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space