Дублиращият отбор на „Ботев“ приема „Димитровград“ в мач от 29-ия кръг на Югоизточната Трета лига. Срещата е с начален час 17:00 ч. и ще се играе на Футболен комплекс „Никола Щерев – Старика“.

Младите ботевисти заемат 8-ата позиция с актив от 40 точки. Двубоите на „канарчетата“ през последните два кръга бяха отложени поради мачовете на набор 2006 на „жълто-черните“ в турнира за Купата на БФС. Преди това пловдивчани записаха успех над „Розова долина“ с 1:0 след гол на Бисер Бонев.

От своя страна, гостите от „Димитровград“ се намират на 5-ото място с 48 пункта. В последния си мач тимът победи с 4:2 тима на „Родопа“ (Смолян).

Неприятната новина за старши треньора Илиян Гаров е наказанието на голмайстора на тима Иво Казаков, който ще отсъства в днешния ден поради натрупани картони.

banner

Срещата ще бъде ръководена от Любомир Александров от Харманли. Негови помощници ще са Желязко Атанасов и Ириней Бодуров.

През първия полусезон двубоят между „Ботев“ II и „Димитровград“ завърши с поражение за „канарчетата“ с 2:3. Попадението за младите ботевисти реализираха Емил Найденов и Никола Гелин.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space