Много важна победа. Без допуснат гол, създадохме положения, отбелязахме два гола. Следващия двубой за Купата е много важен за нас и е добре да се представим добре. Това каза треньорът на Ботев Душан Керкез след победата над Ботев Враца с 2:0.
„Бяхме гледали последните мачове на Ботев Враца, знаехме, че те ще пресират защото им трябват точки. Знаехме, че трябва да бъдем добре при статичните положения.
Секулич се връща след контузия и нашата цел беше да му дадем минути. Предвид контузията на Георги Николов, на когото пожелавам бързо възстановяване, решихме да използваме Брахими, Фаустас игра като фалшива деветка. Когато нямаме типичен централен нападател- трябва да се адапираме.
Целия отбор се защитава добре, не само вратаря и защитата. Чисто психологически е добре, че запазихме суха мрежа.
Срещу ЦСКА трябва да се подобрим при статичните положения в защита Трябва да сме уверени и фокусирани. Ще дадем всичко, което зависи от нас да вземем добър резултат за втория двубой тук при нас.
Аз говоря често с г-н Зингаревич, имаме добра комуникация. Искаме отбора да върви нагоре. Естествено, че допускаме грешки. Докато имам договор с Ботев, ще дам всичко от себе си. И да си тръгна ще остана фен на Ботев. И да работя в друг отбор, винаги ще бъда фен на Ботев.
Играчите, които сме взели – естествено, че съм ги одобрил. Имаме проблеми с визите на някои играчи. Това са едни обсвтоятелства.
Дали ще съм тук през лятото, или някой друг- сигурен съм, че ще се направи селекция“, завърши Керкез

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space