Отборите на Ботев (Пловдив) и Ботев (Враца) се изправят един срещу друг в двубой от 29-ия кръг на efbet Лига. Главен съдия на срещата ще е Ивайло Ненков.

Домакините в днешния мач се намират на 9-о място с актив от 38 точки. В последните пет кръга „канарчетата“ имат две поражения, две равенства и само една победа.

Най-лошата новина за старши треньора на отбора Душан Керкез е тежката контузия на централния нападател Георги Николов, който е със скъсани кръстни връзки.

От друга страна врачани показаха сериозно подобрение в своята игра, но все още са далеч от спасението. Тимът е на 15-а позиция с 19 пункта, но в последните пет шампионатни срещи Ботев има само една загуба. Проблемът за Христо Янев е, че в три от срещите отборът завърши наравно.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space