Фирма „Ботев гард“ официално ще охранява футболните срещи, стадион „Христо Ботев“, както и футболен комплекс „Никола Щерев – Старика“, това съобщиха от Ботев. Ето какво написаха на официалната си страница:

Уважаеми ботевисти,

Желаейки да гарантираме пълно спокойствие и сигурност на всички наши привърженици, както и на служителите на ПФК „Ботев“, имаме удоволствието да ви съобщим, че от днес охраната на стадион „Христо Ботев“ и футболен комплекс „Никола Щерев – Старика“ официално се поема от фирма „Ботев гард“.

Охранителна фирма „Ботев гард“ е лицензирана за този тип дейност на 24.01.2024 г. с разрешение № 3/02-893.
Дейността на „Ботев гард“ ще бъде насочена изцяло към осигуряване реда и спокойствието на спортните комплекси, в които тренират и се състезават детско-юношеските формации на клуба, както и представителният ни мъжки отбор.

banner

Убедени сме, че осигурявайки пълен комфорт и сигурност при посещението на футболни срещи, ще провокираме все повече жълто-черни семейства да посещават заедно мачовете на любимия си „Ботев“.

С уважение,
Ръководството на ПФК „Ботев“

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space