Ботев приема отбора на ЦСКА 1948 в среща от 28-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е на стадион „Христо Ботев“ и започва в 17:45ч.

В четвъртък двата отбора имаха мачове съответно с Берое и Ботев Враца, в които Ботев постигна категоричен успех с 3:0 в Стара Загора, а „червените“ завършиха наравно 0:0 с Ботев Враца. След тази издънка ЦСКА 1948 смени треньора си и на мястото на Николай Панайотов. Начело на отбора вече е Валентин Илиев.

През пролетта ЦСКА 1948 записва колебливи резултати и все още не познава вкуса на победата, което постави под съмнение мястото на отбора в Топ 6.

Ботев от своя страна също има шанс за класиране в Топ 6, но това минава през успех над ЦСКА 1948 в днешния сблъсък. В сметките е и отборът на Крумовград, който към момента държи шестата позиция и прави впечатляваща пролет.

banner

Джеймс Етоо се връща в групата на „канарчетата“ след изтърпяно наказание и ще бъде на разположение на Душан Керкез за мача утре.

Както PlovdivNews вече писа Антонио Перера, Конте и Янис Карабельов пък ще пропуснат утрешния двубой.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space