Освен, че успяхме да отбележим 3 попадения, изиграхме плана си по перфектен начин. Берое има класни футболисти от Южна Америка. Знаехме, че не трябва да им даваме шансове. Това каза Душан Керкез след победата с 3:0 над Берое.
„Искам да поздравя моите футболисти, че се подкрепяха и си помагаха. Знаех, че този момент ще дойде след негативните резултати. Заслужавахме да спечелим.
Сблъсъкът с ЦСКА 1948 може би наистина е много важен относно това къде ще бъде Ботев след разделянето, въпреки че има още два мача. За мен е важно, че отборът не се състои от 11 състезатели. Имаме наказани и контузени. Групата ни е добра. Всички сме заедно, заедно сме и с феновете. Благодаря и на моя щаб.
За нас е добре да играем с отборите в Топ 6, но не мисля напред в бъдещето. Сега трябва да се подготвим за следващия мач.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space