Отборът на Ботев (Пловдив) приема Черно море в среща от 26-ия кръг на efbet Лига. Двубоят започва в 16:30 часа. Битката на „Колежа“ обещава да е много интригуваща. Причината е, че съперниците са изправени до стената и нямат право на грешка в преследването на целите. Варненци зимуваха на първо място във временното класиране.

Ботев пък преследва седмото място, което праща отбора на бараж за Лигата на конференциите. „Канарчетата“ са в битката за Купата на България, където също ще трябва да хвърлят доста сили.

Притеснителното за Черно море е, че през пролетта все още не е печелил като гост. Нещо повече – загуби и двата си мача далеч от „Тича“. На старта на втория дял тимът допусна обрат от Лудогорец (1:3) в Разград, а след това допусна конфузно поражение с 0:2 от Берое в Стара Загора.

За мача с Черно море старши треньорът Душан Керкез ще може да разчита на всички налични футболисти в състава си, с изключение на Антоан Конте.

banner

Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи група от 21 футболисти за гостуването. От нея заради травма отпадна Дани Мартин. Той e усетил неразположение в последната тренировка на „моряците“ и това го е извадило от списъка с пътуващите. Аут за срещата са още Берк Бейхан, Александър Веселински и Николай Костадинов, които ще вземат участие за дублиращия тим на варненци срещу Рилци в събота от 16:00 часа .

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space