Футболът е социален феномен – спорт, който обединява, вдъхновява и прави хората по-добри!


Днес засвидетелстваме това отново със състоялия се #ТурнирНаДоброто в помощ на Ансел от ПФК Марица 1921 Пловдив – PFC Maritsa 1921 Plovdiv, организиран съвместно с Фондация НОЩ на ангелите, които за пореден път доказаха своята значимост в правенето на добро в нашия град!
В каузата се включиха 6 отбора, които превърнаха неделния ден в ден на надеждата, че умеем да помагаме на тези в нужда. По време на турнира бе събрана сумата от 1,311 лв.
В полуфиналите се изправиха отборите на „Бригада Тракия“ – „Земетръс“ (3-4) и „Сдружение ПФК Ботев“ – „Кичук Париж Рейзърс“ (1 -4).
Финалът бе спечелен от отбора на „Кичук Париж Рейзърс“, които се наложиха с 5-2 над момчетата от „Земетръс“. На 5 и 6 място останаха отборите на „Нощ на Ангелите“ и „Лудата Банда“.
Младите футболисти от Football academy Botev Plovdiv също показаха самоинициатива в помощ на своя приятел от Марица и съумяха да съберат от личните си средства сумата от 550 лв. Благодарим ви, момчета, че сте добрия пример!
ПФК Ботев Пловдив е институция, идея, кауза – много повече от футболен клуб! Зачитайки своя социален статус в „Градът под тепетата” „жълто-черният“ клуб ще удвои събраните средства, с което общата сума ще нарасне на 3,722 лв.
Изразяваме своята благодарност към всички, които се включиха в кампанията и показаха съпричастност!
Заедно сме по-силни! Заедно сме по-добри!- написаха от Ботев.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space