Можехме да победим с по- изразителен резултат. Това е турнирен мач и важното е, че продължаваме напред. Футболът, който практикуваме изисква усилия и енергия. Продължаваме да следваме нашата линия. Това каза капитанът на Ботев Ивелин Попов след победата над Спартак Варна.


„Поздравявам съперника. С Росен Кирилов и Витомир Вутов сме играли заедно, знам какви професионалисти са. Адмирации за целия клуб.
Иска ни се, но не може всяка атака да е гол. Важното е, че създаваме ситуации. Опитваме се да играем приятен футбол.
Георги Николов е добър футболист. До преди 5-6 месеца е играл в Б група. Идва в клуб като Ботев, вниманието и емоцията му се отразяват. Момчето ще се отърси и е въпрос на време да стане голова машина.
В клуба има амбициозни хора, които искат да донесат успехи. Феновете на Ботев заслужават трофеj и на този стадион да се играят европейски мачове“, завърши Ивелин Попов.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space