Ботев загуби с 1:2 от Крумовград при подновяването на първенството на efbet Лига. Жълто- черните гостуваха на собствената си база в Коматево. Греда и два отменени гола на канарчетата белязаха мача.

Алекс Колев откри резултата още в 5′ на мача. След самостоятелен пробив нападателят отправи силен удар от 25 метра, топката се отби в левия страничен стълби и влезе във вратата за 1:0.
Ботев отговори с удар на Антонио Перера, който бе избит от Янко Георгиев, а при добавката Николай Минков прати топката в лявата греда.
В 22′ Георгиев спъна в наказателното поле Георги Николов и съдията Георги Кабаков отсъди дузпа. Николов бе безпогрешен за 1:1.
Още преди края на полувремето Ботев можеше да излезе напред в резултата. Самюел Акере проби по лявото крило и пусна по земя в наказателното поле към Георги Николов, но той не уцели вратата.
През втората част две попадения на Ботев бяха отменени заради засади след намесата на ВАР. В 66′ Самуел Акере прониза мрежата на Крумовгра, но голът бе отменен заради засада
В 75′ Акере центрира отляво към Секулич, който вкара топката в мрежата, но попадението бе отменено заради засада на Акере.
В самия край на мача Крумовград получи правото да изпълни дузпа за игра с ръка на Мертенс, който получи и червен картон. Зад топката застана Алекс Колев, който бе сотави шанс на Игонен за 2:1 и с това донесе победата на своя отбор.

 

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space