Крумовград стартира годината с домакинство на Ботев (Пловдив). Двубоят днес започва от 12:00 часа на Футболен комплекс „Никола Щерев – Старика“.

Макар и формално мачът да се води гостуващ за „жълто-черните“, момчетата на Душан Керкез със сигурност ще бъдат домакини на своята база.

През пролетта Крумовград постигна успех с 2:1 срещу Ботев на „Колежа“, а в момента тимът е воден от бившия наставник на „канарчетата“ Станислав Генчев. Именно след тази загуба започна и голямото разделение между феновете на Ботев, което продължава и до днес.

banner

Очаква се феновете на „канарчетата“ да изпълнят до краен предел трибуните, а билетите са на цени от по 15 и 20 лева.

Голямо беше желанието на двата клуба мачът да се проведе на „Колежа“, но от БФС не разрешиха това да се случи. Очаква се за Ботев от първата минута да започнат новите попълнения Матвей Игонен и Георги Николов, дошли от отбора на Хебър.

За Станислав Генчев това ще бъде реванш след освобождаването му от Ботев през есента.

Вероятни състави:

КРУМОВГРАД: Георгиев, Машедо, Шимич, Пехливанов, Юсеин, Ареяш, Велев, Цветанов, Рапосо, Колев, Тонев

БОТЕВ: Игонен, Ето’о, Чернев, Конте, Балоянис, Перера, Карабельов, Акере, Попов, Уме, Николов

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space