Теодор Димитров, агент на младока Ивайло Видев, играещ в отбора на Ботев (Пловдив) разкри пред Sportal.bg порочна практика, с която от клуба са принудили неговия клиент да подпише професионален договор. Видев остави отлични впечатления с изявите си по време на зимния подготвителен лагер на Ботев в Турция.

Ръководителите на Ботев постъпиха доста некоректно с мен и моя клиент. Натискаха с манипулации и лъжи футболиста, който представлявам, за да го накарат да подпише с тях. Имахме насрочена среща с г-н Платек за 10:00 часа. Предния ден, след като се разбрахме, са викнали момчето и са го накарали да подпише без мое присъствие. Това, което казва Илиян Филипов за тези хора, е вярно. Нека феновете знаят как работят в клуба“, коментира Тодор Димитров.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!