Сдружение ПФК Ботев с призив към феновете на жълто- черните:

Скъпи Ботевисти,
Събитията от последните седмици сякаш оставиха на заден план факта, че в събота подновяваме мачовете от Еfbet лига. В крайна сметка, основната задача на един фен е да подкрепя футболния отбор и да е на стадиона, когато отборът му играе. Нека на 17.02. си припомним това, което обединява всички ни – любовта към Ботев Пловдив и желанието отборът ни да побеждава с нашата подкрепа на стадиона.
Пожелаваме на всички в клуба здраве, всеотдайност и късмет, за да завършим сезона успешно и нека накрая на сезона да сме част от българските представители в Европа. Отборът показа, че има качества и перспектива с деветте поредни мача, в които не познава вкуса на загубата. Пожелаваме тази серия да продължи възможно най-дълго и момчетата в жълто-черно да показват игра, с която да ни радват и с която да привличат повече хора на стадиона.
17.02., 12:00 часа: Крумовград – Ботев. Подкрепи отбора, защото въпреки всичко, което се случва около клуба ни, времето е показало, че Ботев е вечен, той не умира!

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!