Две силни фигури дърпат Крумовград за добрите им игри в подготвителния период на отбора преди новите двубои в efbet лига- Серкан Юсеин и Алекс Колев.

Националът е доста апетитна хапка както за Левски, така и за други клубове от чужбина. Барометърът на тима на Станислав Генчев обаче е Серко. Пред BgDerby техничарят сподели вижданията си относно бъдещето на Крумовград.

„Доста сплотен колектив сме в Крумовград. Започваме шампионата срещу Ботев Пловдив. Това мен лично ме мотивира два пъти повече. Този отбор първи ми даде бял хляб. Няма как да не ми е на сърце. Но аз съм професионалист и скачам на битка срещу всеки отбор. Показахме миналата година, че и грандовете се мъчат срещу нас. Крумовград ще докаже, че няма да е тролей в първенството. Всичко при нас е много спокойно. Запазихме отбора си. Най-важното е, че Алекс остава в Крумовград. Момчето показа с голове и асистенции, че е лидер. Затова е и в националния отбор. Мечта ми е отново да играя за Ботев Пловдив на Колежа, най-вече заради феновете. Скоро няма да се отказвам от футбола, но дано пак облека „жълто-черната“ фланелка“, бяха думите на Юсеин.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space