Нападателят на Ботев Пловдив и младежкия национален отбор по футбол – Георги Николов, даде специално интервю за предаването „Домът на футбола“ по DIEMA SPORT. В него той говори за това кой е човекът, който е изиграл голяма роля в това той да се превърне в такъв нападател, как се е стигнало до трансфера му в Ботев Пд, целите си с „канарчетата“, колко гола иска да вкара до края на сезона и разкри, че мечтае да играе за мъжкия национален отбор.

„Беше изненадващо за мен, че тръгна по този начин, но аз съм щастлив, защото аз работя цял живот за това нещо и съм доста радостен. Любослав Пенев има голям принос, защото ми е давал доста съвети на терена как трябва да се позиционирам на кое място, къде и какво да правя, да си пестя енергията и да не я хабя толкова излишно на моменти, защото на мач много енергия използвам. И съм благодарен за това нещо“.

„Аз съм си така от малък. Като стъпя на терена да играя винаги излизам с огромно желание, винаги искам да дам максимума проценти от мен на терена, да се раздавам и да се изразходвам докрай“.

banner

„Като се обърнете и погледнете тук базата (на Ботев Пловдив), сами може да си отговорите ва въпроса. Наистина тук още първия ден, когато дойдох, разгледах базата и просто това е място, където мога да се усъвършенствам и да се изградя като футболист. Имаше интерес към мен от чужбина, но аз предпочетох тук, защото винаги трябва да вървиш крачка по крачка“.

„За мен е чест и привилегия да играя с футболист като него (б.р. – визира Ивелин Попов) в един отбор. Знаете каква кариера има и какво е направил. Искам да му благодаря, защото всеки Божи ден ми дава съвети в личен и професионален план“.

„Възможно най-нависоко. Искам да съм голмайстор на първенството“, каза той относно това колко гола иска да вкара до края на шампионата.

„Това ми е една от мечтите – да играя за националния отбор на България. В момента съм щастлив, че мога да защитавам герба и емблемата на националния отбор на младежите“, заяви нападателят.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!