Хебър е сезирал Лицензионната комисия към БФС относно задължението на Ботев Пловдив по трансфера на Георги Николов, а това може да застраши лиценза на „канарчетата“, пише dsport.

От пазарджишкият клуб са внесли жалба до комисията, тъй като все още не са получили първата вноска за правата на играча. Според информациите до 1 февруари „жълто-черните“ е трябвало да приведат 100 000 евро в касата на Хебър, а още 50 000 евро се дължат до 29 февруари.

В момента вече е започнала новата процедура по лицензиране на клубовете за сезон 2024/25, като в нея се вземат предвид и задължения между клубове, които не са уредени или няма сключено споразумение до 29 февруари тази година.

banner

Не е ясно как ще се разреши спора между двете страни. Със сигурност обаче картотекирането на Георги Николов не може да бъде спряно и той ще може да играе за Ботев.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space