Спортно-техническия щаб на Ботев (Пловдив) обмисля възможността да предложи нов договор на френския нападател Антоан Бароан. Настоящото споразумение между двете страни изтича с края на първенството. 23-годишния футболист успя да си извоюва доверието на новия треньор Душан Керкез. И му се отплати по най-добрия начин – в последния кръг вкара хеттрик в мрежата на Берое (4:1). Така Бароан вече има 4 точни изстрела в 5 двубоя.

В началото на кампанията Антоан бе замразен от предишния треьнор на „канарчетата“ Станислав Генчев. Таранът дори не попадаше в групата. Вместо това Генчев разчиташе на Мартин Секулич. Показателите на хърватина обаче са доста по-лоши. Той също има 4 гола, но е бил на терена в 10 шампионатни двубоя. В момента Секулич е със статут на резерва, а Бароан е титуляр. Французинът показва отлично взаимодействие с дошлия от Левски след старта на кампанията Ивелин Попов. Интересното е, че Антоан бе в немилост и при други треньори на Ботев – Азрудин Валентич и Бруно Балтазар.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space