Ботев изигра силен мач и победи Берое с 4:1 в мач от 11- ти кръг на efbet Лига на стадион „Христо Ботев“. Антоан Бароан се развихри с 3 гола, а едно попадение добави Ивелин Попов.

В 33′ Ботев получи правото да изпълни дузпа, след като Божидар Пенчев повали Антоан Бароан в наказателното поле. Именно Бароан застана зад топката и я прати в противоположния ъгъл на Лунгарсо, пронизвайки вратата за 1:0.
В 41′ гредата спаси Ботев след изстрел на Леандро Годой от дистанция.

През второто полувреме „канарчетата“ бяха безкомпромисни и тотално надиграха съперника. Малко след началото Антоан Бароан с феноменален удар от дистанция матира Лунгасо за 2:0.
В 64′ стражът на Берое Лунгарсо игра с ръка извън наказателното поле и получи директен червен картон.
5 минути по- късно Ботев получи втора дузпа след като Енцо Ойос игра с ръка, а Антоан Бароан застана зад топката и отново бе безпогрешен 3:0.
Берое успя да върне едно попадение в 85′ след като Политино стреля от границата на наказателното поле, а Кайзер не се намеси добре.
Малко след това обаче Ивелин Попов окончателно сложи край на спора след като напредна сам и с неспясяем удар вкара за крайното 4:1.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space