„Не вярвам да изкара мандата, който планират два пъти по девет месеца. Ако мине в Народното събрание, това ще бъде едно преходно, временно правителство.Това е кабинет на безпринципните компромиси“.

Това коментира заместник-председателят на БСП Кристиан Вигенин пред журналисти в Ямбол за връщането на втория проучвателен мандат за съставяне на правителство, предават от БТА.

„Мисля, че избирателите ще дадат своята оценка за това, което се случва сега, още на местните избори, а и на предстоящите парламентарни. Това е едно правителство, създадено от външен натиск и вътрешна необходимост. Правителство, което цели основно да защити от наказателно преследване лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и да върне във властта „Продължаваме промяната“, които се провалиха в предишния кабинет именно по темите, които сега се изтъкват като причина да има такова правителство“, каза още Вигенин.

banner

По думите му единственият плюс е, че все пак ще има работещ парламент.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space