„Има напредък, изчакайте още малко“, каза пред журналисти в парламента номинираният за премиер от „Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ) Николай Денков. Днес отново в кабинета на председателя на Народното събрание Денков и Мария Габриел, както и представители на първите две политически формации – ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, продължиха разговорите за съвместно управление.

„Докато не свърши целият процес, нищо не е приключило“, обобщи Денков. „Имайте още малко търпение, напредваме“, посочи той. Николай Денков не отговори кога ще бъде върната папката на президента Радев и кога ще бъде представен съставът на проектокабинета.

Очаква се националните ръководни органи на партиите в двете политически формации да се произнесат по окончателния състав и структура на Министерския съвет.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space