Докато се радвахте на нерегламентирани записи, които се опитваха да направят и да съборят законно правителство преди две години – по същия начин сега се прилага същия сценарий върху коалицията ПП-ДБ. Това каза пред журналисти Бойко Борисов в парламента.

Това той определи като „нечистоплътност“. „Превърнахме се в държава на записите, ако всичко това е вярно. Целта е да не се направи правителство“, допълни лидерът на ГЕРБ.

„Нали видяхте как престанаха да говорят за кюлчета и шкафчета, защото е същият монтаж. Целта беше да ме омаскарят, да се срине държавата и сега всички виждат какво се случи за две години“, категоричен бе той.

banner

„Близко сме до това да се състави правителство. Аз не настоявам за нищо, Мария Габриел води преговорите. Мен ме избира само народът, интересува ме само какво гласуват хората“, заяви Борисов, предава Dariknews.

Борисов отказа коментар относно разпитите, на които беше повикан през вчерашния ден в Софийската градска прокуратура (СГП), а след това в Съдебната палата. Причината е разпит по делото, известно като „Барселонагейт“ и за твърденията срещу него за злоупотреба с власт.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space