Средствата по Програмата за саниране на жилищни сгради ще бъдат увеличени със 170 милиона лева по предложение на ГЕРБ-СДС.

Това решение на 48-то Народно събрание, което ние инициирахме, ще се усети пряко от българските граждани, защото санирането на сгради е най-пряката мярка за енергийни спестявания на българите. Това заяви кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС и трета в листата за Пловдив Десислава Трифонова. Тя подчерта, че това е един от основните въпроси, които пловдивчани поставят пред нея при всекидневните им срещи.
„Сегашният бюджет за саниране на сгради ще бъде увеличен от неизползваните средства от Плана за възстановяване и устойчивост. Това е изключително важно, защото и гражданите сами се убедиха, че санирането на домовете им е една от най-успешните ни политики”, каза още Десислава Трифонова.
От ГЕРБ-СДС ще продължим да работим по проекти, които ще доведат до по-топли и уютни домове, по-ниски сметки и разходи за отопление и не на последно място – по-красива и комфортна жизнена среда, подчерта още кандидатът за народен представител в 16-ти МИР.
За да се случи това, на 2-ри април гласувайте с номер 2 в бюлетината за стабилна България отново, призова Десислава Трифонова.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space