Този лош сън рано или късно ще свърши, но това, което има да теглим като държава и народ тепърва ни предстои. Aз съм простил на враговете, аз съм вярващ човек, има кой да ги съди.

Това заяви в препълнената зала СИЛА в Пловдив лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Не зная Кашпировски ли е, кой е, но той го надмина. Успяха да успят 2 години българите. И сега като се събуждат и гледам, че парите им ги няма, гледа какво става с веригите… И сутринта по телевизията наглеят, излизат техни представители и наглеят. Ама ако не е този народ, да ви пълни торбите, няма да съществувате“, ядоса се той.

banner

Кое наложи да се вдигне инфлацията преди войната – договориха се и вдигнаха цените на бензина и нафтата. Това повлече и доведе до хиперинфлацията в момента. Кой го допусна – тези хора, но с много мощна медийна подкрепа всичко това се замита. Българинът обаче най-много се дразни да му бръкнат в джоба.

„Продължаваме да сме най-големият износител на ток, оръжие, горива в ЕС. Това е нашата икономика, определена като успешна от ПП. Ами утре, дай Боже, като спре войната, с какво ще се пълни хазната? Да, наричах го мазнинка, като добър стопанин знаех, че какво изкараме, да го сложим в резерв, народът да си има“, отбеляза той.

„Днес разбрах, че са нападнали Асен Василев в центъра. Първо помислих, че е Делян Добрев и ми се изправи косата. Това е недопустимо и го осъждам категорично. Те с тази насадена омраза това предизвикват“, посочи лидерът на ГЕРБ.

„Само за 2 години партията на Промяната не може сама да се пребори с ГЕРБ, ДБ не може да се пребори сама с ГЕРБ. И започнаха да търсят отломки на ГЕРБ. Петя Ставрева пет години беше евродепутат и взимаше евра благодарение на ГЕРБ.

20 години работа с Америка, Америка е велика страна! Бил съм и при Обама на камината, и при Тръмп на камината. Сега Асен Василев си позволява да говори, че американците ме заплашили, че или ще ги подкрепим, или ще ме сложат в „Магнитски“. Десетки разговори сме водили, но никога такъв разговор не е имало“, категоричен бе Борисов.

„Ако продължим с тази омраза и след 2-ри, нищо добро не очаква народа. На който му е мил народът, трябва да преглътне егото, дори партийния интерес и да се направи редовно правителство. То няма да е стабилно, при тези параметри на бюджета, но поне да е редовно“, посочи той.

„Те лъжат безобразно с този фискален резерв. Той си пуска в Инстаграм 16 млрд., аз си пусна днеска оставих им 30 млрд. фискален резерв. Не виждам защо така лъжат, то ще блесне сега, като внесат бюджета. БНБ им е дала прогноза под 1% БВП. Как ще го направят сами? С правителство на малцинство и нашите депутати ще подкрепят подобна глупост? Е, то е видно, че няма стане!

В нашата програма данъците не се пипат. 10% плосък данък. Точка! Как ще допусна аз да се вдигнат данъците? Кой ще плаща данъците, ще минат в сивия сектор. Ние трябва да платим целия бизнес вересиите на Василев. Няма да подкрепим това нещо!

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space