Бившият председател на Народното събрание Никола Минчев и новият кординарор на Продължаваме промяната за Пловдив Александър Ракшиев говориха днес за предстоящите избори на 2 април.

„Продължаваме разговорите с Демократична България за съвместно явяване на изборите. Нямаме още постигнат консенсус и затова не можем да обявим и кои ще са вадачите на нашите листи. Да, аз искам отново да бъдат кандидат за народен представител от Пловдив. Свързан съм с Пловдив, жена ми е от тук.
На последните избори имахме трима депутати от ПП, а ДБ имаха един. Сега нашата цел е да почишим този резултат. Особено предвид факта, че в Пловдив ще има още един мандат.
Росен Костурков продължава да е основна част от нашата партия. Александър Ракшиев е новият ни кординатор за Пловдив. Няма да има големи промени в листите. Със сигурност нашата цел при общо явяване с ДБ е да сме първа политическа сила“, заяви Никола Минчев.

„От октомври 2021 г. не работя в Нексо. Никога не съм отговарял за офиса в Пловдив, още повече фирмата не е имала офис тук. Самата фирма не е оперирала в България. Тук са работили само програмисти. Относно това дали ще влезем в коалиция някои формации в Пловдив – все още не е ясно. Тепърва преговаряме“, коментира Ракшиев.

banner

„Естествено като пловдивчанин искам стадионите на Ботев и Локомотив да се завършат. Не е прозрачен обаче начина, по който се строят.
Имали сме разговори с фенове на двата отбора, но няма да направим заигравка с тях, както направиха колегите от ГЕРБ“, заяви Ракшиев.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space