Благодаря на всички български граждани, които гласуваха. Благодаря на всички, които ни подкрепиха. Притеснени сме от ниската избирателна активност. Това е шамар за цялата политическа класа. Това заяви на пресконференция след изборите лидерът на БСП Корнелия Нинова.

„Очаквахме по- добър резултат. Резултатът ни не е добър, но няма да драматизираме. Ще си направим изводите. Тежката ситуация се отрази. Имаше и негативна кампания срещу нас.
Ще свикаме национален съвет и ще обсъдим резултатите и как да продължим от тук нататък.
Няма да подкрепим правителство на ГЕРБ и няма да влизаме в коалиция с ГЕРБ и ДПС. Ще продължим битката за промяна на модела ГЕРБ“, заяви Нинова.

На журналистически въпрос Нинова категорично заяви: Няма да подам оставка. Резултатите ни са същите като на миналите избори. Оставката ми се иска от хора, които работят срещу БСП.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space