Резултатите от изборите показаха, че огромен брой хора вярват, че България може да бъде различна. Това заяви Кирил Петков след като стана ясно, че ГЕРБ е първа политическа сила, а Продължаваме промяната са втори.

„Искаме да уважим избора на хората и това, че ГЕРБ е първа политическа сила. Народът им даде мaндат и те трябва да съставят правителство
Ние обещахме, че няма да правим коалиция с ГЕРБ и ДПС. Ние като политици ще бъдем хората, които изпълняват обещанията си“, заяви Петков.

„Ясно казваме, че загубихме изборите. ГЕРБ и ДПС да съставят правителство и да управляват.
Ние искаме социална държава, която увеличава пенсиите. Те искат нулев дефицит.
Чака ни не лека зима.
Искам да пожелая на ГЕРБ успех при съставяне на правителство. Ние сме дъллбоко несъгласни с начина, по който управляваха страната, но българските граждани се произнесоха“, добави Асен Василев.

banner

„Ние като опозиция ще имаме отговорност да следим всеки лев и всяко действие на бъдещото правителство. Всеки ден ще работим за нулева корупция и обещанията, които сме дали“, каза още Кирил Петков.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space