Красимир Александров – доц. д-р по икономика и управление на туризма, кандидат за народен представител от „Продължаваме Промяната“ за Пловдив град, Ви кани на туристическа разходка под надслов „Площадът на промените“.

Площадът – сърцето на града. Пространството, на което от векове хората са се събирали, срещали, разговаряли. Именно тук – на това неизменно място от хиляди години, са се раждали надеждите, назрявали са промените.

Ще чуете разказ за пластове история, ще се запознаете с малко известни, любопитни факти за сгради, събития и личности. С включването на дигиталните технологии по време на разходката, ще преживеете едно истинско пътуване във времето.

banner

Заповядайте пред павилиона на „Продължаваме Промяната“ на Главната, срещу Централна поща, на 27 септември – Световният ден на туризма, в 17:00 часа, за едно споделено туристическо преживяване в най-дълго обитавания град в Европа – Пловдив!

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space