В родната Поповица и в Пловдив бе посрещнат лидерът на Коалиция „Български възход“ Стефан Янев.

В Поповица кметът на селото Веска Мирчева и на с. Милево – Анелия Колева, му подариха от името на живеещите в двете населени места икона на Света Богородица. Мирчева го посрещна с трогателното: „Добре дошъл в Поповица, където за първи път поехте глътка въздух, проляхте първата сълза и където срещнахте приятели!“ При тези думи очите на генерала се просълзиха.

По време на посещението дойдоха хора от всички региони, приятели, близки и съученици на Стефан Янев. След Поповица визитата продължи и в Пловдив, където лидерът на „Български възход“ измина целият път от Гранд Хотел Пловдив до пощата. Прекосявайки цялата Главна, Янев се срещна със стотици граждани, включително и стари приятели, които искаха да се снимат с него, да го прегърнат и стиснат ръката му.

banner

„Всички заедно можем повече. Българският народ е много разединен. Трябва да се се обединим!“, каза още веднъж на множеството свои привърженици Стефан Янев.

Коалиция „Български Възход“ е с №15 в бюлетината.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space