Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна малко след 12:30 часа на паметника на Съединението в Пловдив.

„Не гледам проучванията кой е първи, кой е втори и кой трети. Виждам, че 70% от хората са недоволни, това е страшно. Важното е какво ще направим след 2 октомври. Не може да се хвърлят едни милиони само за избори.

Виждате как летят цените. Какво можем да направим? Да върнем старите цени на дизела и бензина и старите цени на тока. Със сигурност мога да се справя и с газа“, категоричен е Борисов.

banner

„Трябва да сме заедно, трябва да сме обединени. Обедняването на хората е голямо. Те отишли да се занимават с Капита Андреево и под сурдинка говорели, че пари отивали за Бойко Борисов. Пълни глупости! Как да вярваш на тези хора?
Абе аланкоолу, вие не виждате ли какво става на границата? Рашков разби граничната полиция. Колко мигранти влизат в България? Аз какво да кажа? Че са направили канал ли?

Затова работете здраво и показвайте на хората какво е било и какво е сега, за да знаят“, заръча на местб=бите структури на ГЕБ Борисов.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space