Президентът Румен Радев се прибра в България след визитата си в Обединените арабски емирства. На летището той говори за политическата обстановка у нас.

„Първо – най-важният резултат от тези избори трябва да бъде България да има работещ парламент и устойчиво работещо правителство, които да продължат политиката в защита на българските граждани и бизнеса в условия на криза. Трябва и да предприемат решителните реформи с дългосрочен хоризонт, които всички очакваме“, заяви Радев.

„Силно се надявам партиите да са си извлекли поуки и в тази кампания да не горят мостовете, по които ще трябва да преговарят за съставяне на правителство.

banner

Краткият живот на последните парламенти и на последното правителство са ясен показател до къде може да ни доведе чертаенето на непрекъснати червени линии, негативните кампании и отказа от диалог.

Надявам се партиите да водят кампания с поглед към бъдещето и интересите на обществото.

Обществото очаква и това служебно правителство да проведе честни избори“, допълни президентът.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space