Можем да гарантираме, че можем да управляваме. Всякакви хора, които не можеха да управляват, се пробваха на гърба на българина няколко месеца. Забравя се, че и ние сме били в ситуация на четворна коалиция. И тя прие много закони. Това каза по БТВ Тома Биков от ГЕРБ.

Можем да сме носеща конструкция на едно управление. Не сме фантазьори и съобразяваме с реалностите. Искаме да покажем на хората намеренията и идеите ни. Трябва да се разчита вота на избирателите. Като си втора сила, трябва да кажеш, че си в опозиция. Когато си загубил изборите не е добре да влизаш в управлението.

Предното управление три партии участваха в управлението, а бяха загубили изборите. Има опасност да се отиде на нови избори. А трябва да се прави бюджет за 2023 г. Надявам се, че в следващото НС ще има повече разум€ не виждам много симптоми от определени хора. Вчера гледах г-н Петков бе извикал журналисти пред тях и обвини, че Борисов извикал Помпео да говори за шистовия газ.

banner

По повод кризата с газа, могат да се водят разговори, но да излезеш пред дома си и да кажеш, че Борисов е извикал Помпео да говори за шистовия газ, е малко не нормално. Очаквам другите политически сили да не се возят в автобус без посока. В нашата програма няма да залегне добива на шистов газ. Само Петков може да си мисли ,че шистовия газ ще излезе, ако боцнеш някъде. Шистовият газ няма да ни спаси от тази зима. Не виждам потенциал в Петков. Не е нормално поведението му като бивш премиер, заяви Биков.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space