Луна търси дарения, за да спонсорира кампанията си преди изборите за депутати на 2 октомври, пише България Днес. Певицата неведнъж е споменавала, че разчита единствено на собствени средства и няма солидна финансова подкрепа зад гърба си.

По време на кампанията за избор на президент тя се принуди да продава имущество, за да си осигури финансиране. Този път Луна Йорданова е решила да търси подкрепа от музикалните си фенове и симпатизанти, като призовава, да даряват пари по нейна сметка.

„Избрах да продължа сама битката срещу системата, избрах най-достойния начин да продължа и да запазя своята независимост и свобода! Отказах всички предложения на партии, защото не виждам смисъл в тяхното съществуване“. Луна се цели да стане първият независим депутат в историята на България, за което са нужни 10 хиляди гласа.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space