Съд, затвор и пълна конфискация на имуществото за всеки доказан трафикант и каналджия!Това написа заместник-председателят на БСП Атанас Зафиров във Фейсбук:

Над сто афганистанци (само мъже) са заловени тази сутрин в Бургас, натоварени в ТИР, шофиран от 60-годишен северномакедонски гражданин.
Ако са бежанци – защо не са поискали убежище по съответния ред?
Какво правят натоварени в тира и знаем ли какви са целите им?
Има ли сред тях радикални ислямисти?
Как са се добрали до Бургас?
Даваме ли си сметка какви поразии може да направи група от сто мъже, потенциални терористи?
Ако не са ислямисти – тогава какво?
Още сто гърла на гърба на българския данъкоплатец?
И защо – за да приберат шайката каналджии и корумпираните им покровители половин милион от поредната група нарушители на държавната ни граница.
Държавата трябва да се намеси решително. Незабавно разполагане на армейски части с жива сила и техника и пълна чистка на корумпираните държавни служители, които превърнаха границата ни в разграден двор!
Каналджийството е отвратителен, милионен бизнес, който трябва да бъде смачкан с желязна ръка! Съд, затвор и пълна конфискация на имуществото за всеки доказан трафикант и каналджия!

 

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space