Играем за победа. Беше много тежка и динамична година. Видяхте какво направи Промяната и до къде ни докара. Не трябва повече да си правим експерименти. Това заяви Радомир Чолаков при регистрацията на листата на ГЕРБ в 16 МИР Пловдив.

„Последната година в Парламента беше много тежко. Мога да каже, че се борихме дори с телата, да не се извършат още по- големи глупости. За Промяната Конституция няма“, заяви Чолаков.
За мен е чест и отговорност да бъда втори, след нашия лидер Бойко Борисов. Ще продължим да работим в екип за развитието на Пловдив. Ще проведем една сериозна кампания, за да можем да си върнем държавата. Видяхте какво направиха бившите управляващи. Ние ще изкараме всичките им негативи. Целим се в 4 мандата от Пловдив“, каза от своя страна Стефан Шилев.
„За какво се съгласих да бъда отбово в листата на ГЕРБ? Затова, че направихме двете базилики в Пловдив, театъра, площада … Това, което видях през последната година е едно голямо нищо. Последният път, когато бях в листата на ГЕРБ ги бихме с 10 000 гласа, явно съм на кадем. Омразата ражда омраза. Това направиха тези пришълци от Харвард, които се опитаха да приватизират България. И сега ги служам тези – искали Бойко Борисов да се пенсионира. Как да се пенсионира един лидер? Все едно да кажа Кокорчо също да се пенсионира“, заяви от своя страна Вежди Рашидов.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space