„С Дани Каназирева работихме изключително добре през последните години по време на избори. Тя спечели немалко битки за партията и ние няма как да не сме й благодарни. На предстоящите избори тя имаше своето място в нашата листа. Както аз така и цялата организация на ПП ГЕРБ в Пловдив уважаваме решението й“. Това написа на профила си във фейсбук лидерът на ПП ГЕРБ в Пловдив и бивш кмет на града Иван Тотев. По-рано днес стана ясно, че Каназирева няма да участва в листата на ГЕРБ за предсрочните избори на 2 октомври.

„Благодарни сме за работата й до момента и битките, които е водила и ще води от името на партията за доброто бъдеще на Пловдив и България. За нас е важно сега да се концентрираме над предстоящите избори, където да затвърдим първото място на партията, както в национален мащаб, така и в местен. Предстои ни много работа, но вярвам, че сме подредили предизборни листи от достойни и качествени хора, както в града, така и в областта. Това са хора достойни да изведат страната и региона от тежката криза, която ни докара управлението на промяната през последната година“, написа още Иван Тотев.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space