Аз силно се надявам през месец октомври газовата връзка ще заработи. Много се злоупотребява с темата за газопроводите и има ли вина ГЕРБ. Даже съм ви донесла цветна карта да видите.

Това коментира пред бТВ Десислава Атанасова от ГЕРБ.

„Тази връзка трябваше да е готова до края на 2021 година. ГЕРБ приключи мандата си през месец май. От тогава до ден днешен там е строителна площадка и правителството Петков го призна“, каза тя.

banner

„Кирил Петков обясняваше, че всичко е осигурено – онези митични договорени танкери се оказа, че само за един от тях ще има що годе поносима цена“, посочи тя.

„Имам чувството, че самият Петков има нужда да разбере какво точно се е случило. Всички разговори за по-ниска цена са пълна лъжа“, смята Атанасова.

„Ние още си имаме договор в Газпром. Важно е да се уточни, че пазарната икономика функционира така – по-ниска цена, по-добри условия“, каза тя.

„Служебният кабинет се бори с хаоса, който остави предишното правителство. Когато имаш обективни доказателства за кризи – няма значение дали го говорят от президентството или от парламента. Не търсете конспирации в това“, категорична е Деси Атанасова.

„ГЕРБ никога не сме обещавали неизпълними неща. Ние отиваме на избори за победа. Нека всяка партия има концепция, каза тя.

Петков поставя някакви условия на Борисов с безумни аргументи. Безумни аргументи от безумен човек – било му време да се пенсионира (б.р. Борисов), защото бил на годините на бащата на самия Петков. Например Атанас Атанасов е малко по-възрастен от г-н Борисов не знам защо призивите не са към него, попита Атанасова.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space