За момента в структурите на областната дирекция, както и в министерството нямаме информация за подадени такива жалби и сигнали.

Това каза пред журналисти служебният министър на вътрешните работи Калин Стоянов, попитан за думите на част от актива на ДПС, че е имало натиск и принуда от страна на председателя Джевдет Чакъров и ще подават жалби в полицейските управления. Въпросът беше дали има информация такива жалби вече да са постъпили.

Не знам обаче каква е ситуацията в прокуратурата, добави Стоянов. Според него е възможно там да има подадени някакви сигнали, пише БТА.

Прокурорът Методи Велков, отказал проба за алкохол и дрога след проверка на пътя край Равда, е докладван на Софийската градска прокуратура. Той е буйствал, държал се е агресивно, съобщи вътрешният министър Калин Стоянов. Обвинителят работи в Териториалното отделение към Районна прокуратура – Бургас. За отказа си да даде проби е глобен 2000 лева и ще е без книжка за 2 години.

banner

Министър Стоянов изказа и съболезнования на близките на обесилия се в Ямбол арестант. От влизането в районното до самото обесване има записи от камери, посочи Стоянов. И обясни, че мъжът и преди това е опитвал да се обеси.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space