Съпредседателят на „Продължаваме Промяната – Демократична България“ заяви, че няма да преговарят за правителство с „Възраждане“. Той написа публикация в официалния си Facebook профил.

„Няма да преговаряме за правителство с „Възраждане“! Омръзна ми от медийни внушения, чрез преразказ, с които се заблуждават хората. В 50-ото Народно събрание има две потенциални мнозинства: 1: ГЕРБ и ДПС. 2: „Възраждане“, БСП, „Величие“, ИТН. Нека да е ясно, ПП-ДБ не може да бъде част от тези две мнозинства, защото ние сме антикорупционна и проевропейска коалиция. Нашите избиратели може да са абсолютно спокойни за това“, допълни той.

„Вчера ясно казах, че в този парламент всички партии, които говорят, че са антикорупционни на думи, нека първо го покажат на дела като подкрепят закона за съдебната власт, закона за личния фалит и закона за защита на корупционни сигнали, които ще вкараме. Така няма да сме изгубили историческо време и ще сме продължили реформите в България, дори когато в този парламент правителство не е възможно“, написа още Петков.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space