„Слушам внимателно колегите от ППДБ в последните 10 дни и единственото, което чувам е „Ха-ха, Бойко не може да направи кабинет“. Това е толкова инфантилно, че не знам как да го коментирам…“.

Това написа във Фейсбук депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

„Какво стана с безспорните приоритети? Еврозона, Шенген, ОИСР, ПВУ, Оперативни програми, икономически растеж, доходи, заетост, сигурност?

Нито дума! Само „Ха-ха, Бойко пак ще провали мандата“.

banner

Има инфантили в ПП, но не са всичките. Останалите са саботьори. Саботират европейското развитие на България.

С нови избори наесен ни тласкат умишлено и съзнателно към студената прегръдка на изтока. Така, както гушиха този изток с милиарди от петрол, газ и други далавери в продължение на години.

А в ДБ са просто кибици. Те отдавна нямат позиция за нищо, нито поемат отговорност за нещо. Те са като в детската игра на криеница в „къщичка“.

Казват, че преди човек да получи инсулт или инфаркт има редица симптоми. Тялото ти подсказва да вземеш мерки. Струва ми се, че и в политиката е така.

Възраждане бяха първият симптом, Величие са вторият, наесен сигурно ще видим Меч, Щит, Рога, Копита… Единствено правителство сега на основата на безспортните приоритети може да ни спаси от предстоящия инсулт/инфаркт наесен“, заяви Добрев.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space