Държавният глава Румен Радев се срещна днес в президентската институция с ученици от Частно средно училище „Артис“ с профил „Изобразително изкуство“ и ги поздрави за желанието им да развиват своите таланти в процеса на образование.

„Развитието на България зависи от качественото образование на младите хора, които ще определят бъдещето на страната“, подчерта президентът и изрази признателността си към учителите за това, че прилагат най-съвременни форми на обучение.

Мартин Младенов, ученик в 12-и клас, подари на президента Радев авторски портрет на Цар Симеон Велики, а седемгодишната Стела Делчева изрецитира „Аз съм българче“.

По време на срещата председателят на Управителния съвет на Българската асоциация на частните училища Мария Каменова изрази благодарността си за множеството инициативи на президентската институция в подкрепа на българското образование.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space