Нека се опитаме да направим нормално евро-атлантическо правителство, да запазим пътя на България, а не да я подарим на Путин, каза пред журналисти Делян Пеевски преди началото на днешното заседание на Народното събрание. Да се извърви конституционната процедура на мандатите, а ако не се случи, има избори, допълни той. „Помнете днес – ако не го направим, подаряваме държавата на Путин“, допълни Пеевски.

В отговор на въпрос дали е чувал, че е оказван натиск върху партия „Величие“ да подкрепят кандидатурата на Рая Назарян (ГЕРБ-СДС) за председател на Народното събрание Пеевски каза:„С това шоу и тези несериозни работи, които се случват, тези хора вече си правят предизборната кампания, всичките ги виждат.“ Не мога да проумея как се руши България, допълни той.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space