Срещата с „Има такъв народ“ (ИТН) премина в конструктивен дух, разговаряхме по конкретните политики в нашата управленска програма, заяви Деница Сачева от ГЕРБ-СДС след срещата с ИТН в парламента.

„Оставихме вратата отворена да продължим нашите разговори конкретно по политики“, заяви Сачева. Тя посочи, че разговори по състав и структура на правителство не са водени, а разговорите са били за политики.

Единственото сигурно нещо на този етап е, че ГЕРБ-СДС иска да направи правителство, заяви Сачева. Нито колегите от ДПС, нито от ИТН са изразили ясна и конкретна позиция в подкрепа на правителство, добави тя.

„С ИТН имаме покритие по определени политики, имаме и своите различия, но не сме получили отговори по отношение на парламентарна подкрепа. Ще видим какво ще се случи в утрешния ден и дали НС ще излъчи председател. Това е отговорът, който ще бъде най-ясен. Ако някой иска да носи отговорност, това се прави чрез действие“, каза още Сачева.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space