„Нека не забравяме, че гражданската активност не се изчерпва само с отиването пред урните. Това означава гражданите да помнят какво са обещавали политиците и дали са го изпълнявали. Тогава ще спрем да ходим толкова често на избори“, заяви президентът Румен Радев и подчерта, че се надява българските партии са си научили урока.

„При какви условия ще се състави правителство зависи от партиите“, каза още Радев.

„Българските политици, макар и по трудния начин, дано са научили тежкия урок да поставят обществените интереси пред своите и тези на партията. Това е гаранция за стабилно управление. Отказът от защита на националния интерес води неизбежно до личностна и партийна делегитимация“, посочи още президентът.

Помолен да коментира думите на Борисов, който го сравни с гларус заради снимките му от морето, той заяви: „За мен беше удоволствие в деня на световните океани да бъда сред толкова млади хора, ентусиазирани за опазването на българската природа.

banner

Последните няколко избори и сглобки разсъблякоха безжалостно дрехите на някои партии и политици и те сега се чудят как да си скрият срамотиите“.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space