Съпредседателят на „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) Кирил Петков упражни правото си на глас.

„Гласувах, за да не предадем надеждата, че България може да бъде справедлива европейска държава. Моят страх е, че има голям риск от купен и корпоративен вот. Ако българите не излязат да гласуват, рискът е, че бъдещето на нашата родина може да бъде решено вместо тях. Или ще върнем България назад, където сенчести фигури разполагаха държавата като бащиния, или ще продължим пътя напред, където бавно, но сигурно ставаме една нормална държава“, посочи Петков.

По думите му страната ни в момента е на кръстопът.

Той изрази надежда, че има достатъчно българи, които са за Европа. „Първата задача е на всички българи, които милеят за България, да гласуват. Най-големият проблем е не тези, които гласуват за една или друга партия, а тези, които остават вкъщи. Отговорността пред тази държава е обща. Нека всички запретнем ръкави“, призова още Петков.бгнес

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space