С проблем с една от машините започна изборният ден в Сливен. Във всички останали секции изборният ден е започна безпроблемно, съобщи говорителят на РИК Сливен Галя Хачатурян. В секция в Мездра е възникнал проблем с хеш кода на машината, който е отстранен.

Изборният ден в столичния квартал „Захарна фабрика“ стартира с леко забавяне, защото машините в някои от секциите не са започнали работа навреме. Имало е и разместване в изборните секции и някои от тях са били преместени от първия на втория етаж на училище, в което се гласува.

Изборният ден в област Враца започна нормално. Попълнени са съставите на секционните комисии въпреки масовите смени на членове, които продължиха и тази сутрин.

С проблем с една от машините започна и изборния ден в Сливен. Във всички останали секции изборният ден е започна безпроблемно, съобщи говорителят на РИК Сливен Галя Хачатурян. Няма жалби за нарушения.

banner

Проблемът е с избор на машина в 145 секция.

„Към настоящия момент техникът установява какъв е техническият проблем. Вероятно става въпрос за проблем с отпечатването на разписките“, посочи говорителят на РИК Сливен

Всички членове на СИК са се явили навсякъде. От сутринта има само две смени в два СИК в град Сливен.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space