С молебен за здраве, успехи и благополучие, отслужен от отец Евгений в храм „Света Марина“, ГЕРБ в Пловдив закри предизборната кампания. Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС в 16-ти МИР, областният координатор и кмет на Пловдив Костадин Димитров, председателят на Общинския съвет Атанас Узунов, Владимир Темелков, инж. Атанас Ташков, районните ръководители Георги Стаменов – кмет на район „Централен“, Гошо Къчков, Александър Държиков, Димитър Колев, кметовете на район „Източен“ и „Тракия“ Емил Русинов и Георги Гатев, общински съветници измолиха Божията благословия.

„Всяко добро дело е от Бога, казва Свещеното писание. С тая вяра и разбиране, че за всичко добро, което можем да свършим, трябва да просим от Бога съдействие, ние идваме в храма за молитва. Бог да укрепя Вас, Вашите семейства и близки, народът Божий, от който искате доверие. Каквото и да вършим, за Бога го правим и тогава можем да очакваме успех в начинанията си“, каза свещеникът.

Дойдохме в Божия храм, за да измолим подкрепа, мъдрост и добро представяне на изборите в неделя, за да имаме възможност да работим отговорно за Пловдив и неговите граждани, за стабилна България в сигурна Европа, споделиха кандидатите за народни представители в 50-тия български парламент.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space