В нашата листа всички сме пловдивчани, парашутисти няма, изтъква водачът на коалицията в 16-и МИР
Като човек с опит в администрацията – бил съм секретар на община Пловдив, кмет на район „Южен“ и зам.-кмет на „Родопи“, съм категорично против политиката на трупане на нови дългове. Бюджетният дефицит носи много рискове за страната, затова и финансите трябва да се управляват консервативно, а не левичарски. Заблуда е, че с вдигането на заплати и пенсии ставаме по-богати, защото то не може да компенсира инфлацията, само отваря огромна дупка в бюджета. Както казва Петър Москов: „В новата българска история най-големи заплати взимахме при Жан Виденов, но цената на това беше хиперинфлацията.“ Затова в „Синя България“ сме категорично за намаляване на дефицита и балансиран бюджет. Нарастването на доходите може да дойде само когато бизнесът бъде оставен да се развива спокойно, без държавата да го притиска с излишни тежести и без да го конкурира, като се прави на предприемач. В „Синя България“ сме убедени, че изграждането на инфраструктурните обекти трябва да става с частни капитали.
Искам да изтъкна и още една причина пловдивчани да подкрепят листата на „Синя България“ – всички кандидати в нея сме от този град и познаваме добре проблемите му. Част от тях местната власт не може да реши без подкрепата на централната, затова ние ще бъдем пловдивското лоби в парламента. При нас няма парашутисти, нито хора, които ще забравят откъде са избрани щом прекрачат прага на Народното събрание. Изберете „Синя България“, защото има смисъл!
Подкрепете ни с номер 3 в интегрална бюлетина.
Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space