Доброволци от структурите на ГЕРБ в пловдивските райони „Южен“ и „Северен“ организираха инициативи за преобразяването на любими места за отдих на жителите.
В район „Южен“ членовете на районната организация пребоядисаха пейките в емблематичния парк „Молдавия“. В начинанието се включиха кандидатите за народни представители в 50-то Народно събрание от ГЕРБ-СДС проф. Даниела Дженева, Станимир Чолаков и Даниела Митева, районният ръководител Георги Василев, инж. Атанас Ташков от ръководството, членове на организацията.
Структурата на ГЕРБ в район „Северен“ ремонтира детски игрушки и освежи пейките в малко парково пространство в квартал „Захарна фабрика“. В инициативата участваха Антон Георгиев и Станислава Лулчева от кандидатската листа, ръководителят Гошо Къчков, членове на организацията.
„Благодарим на всички, които се включиха и помогнаха да превърнем пространствата в по-приятни места за отдих. И нека не забравяме, че всички заедно можем да направим Пловдив и България по-добро място за живеене“, заявиха организаторите.
На изборите на 9-ти юни ГЕРБ-СДС е с № 22 в бюлетините. За стабилна България в сигурна Европа!

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space